Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat ning seda, mis meil pakkuda on.

Varas Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted. Te saate kiiresti, kvaliteetselt ja operatiivselt lahendada neid probleeme, mis võivad infoturbesüsteemi ekspluateerimise või moderniseerimise käigus tekkida.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Uue informatsiooniajastu kiireloomuline keskkond võib olla hirmutav, kuid sobiva koostööpartneriga tunned sa ennast kindlalt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>