Õpilase IT praktika iseloomustus

Tallinna Ärikool
31.07.2017
Jaanus Suusk iseloomustus

Praktikant Jaanus Suusk omandas praktilisi kogemusi firmas Veebitreialid OÜ

Praktika perioodil vastas Jaanus peamisels tehnilise toe telefonile, juhendas uut töötajat ning täiendas end toodete ja teenuste vallas.

Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Jaanus on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Jaanus Suusk on antud erialal pädev. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Praktikandi tööd hindaksin hindega 5

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>