Parim IT firma profiil

firma profiil
     - kasulikumad projektid

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Pakutavad lahendused on sobilikud väike- ja suurtootjatele nii hinna kui ka skaleeruvuse poolest. Väga oluliseks peame koostööd kasutajaga nii arendusjärgus kui kasutusprotsessis, sest iga infosüsteemi efektiivsuse aluseks on süsteemi vastavus organisatsiooni spetsiifikale ja töökeskkonnale ning suutlikkus areneda koos organisatsiooni ja infotehnoloogiliste võimalustega.

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. eesmärk on pakkuda “võtmed kätte” lahendust.

Meie tooted ja lahendused on peamiselt klientidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>