Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Meid inspireeris võrk

Quickly and With Style OÜ sündis 2000. aastal.

Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega.

Quickly and With Style OÜ on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Quickly and With Style OÜ äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Quickly and With Style OÜ meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Quickly and With Style OÜ meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Töötame väikestes ja paindlikes tiimides. Nii nagu on kordumatu iga inimene, nii on ka iga organisatsioon ainulaadne.

Quickly and With Style OÜ missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on luua laia funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikke lahendusi.

Püsikliendile on meil erinevad soodustused (näiteks soodustused uue riist-ja tarkvara soetamisel).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>