Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - IT lahendused meistritelt!

Quickly and With Style OÜ on loodud 2000. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia ning lõpetades asjadega nagu kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku.

infotehnoloogia valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Quickly and With Style OÜ poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Tahame olla eeskujuks igale teenindusettevõttele ja tööandjale. Teame oma kogemuste põhjal, et sobivaimad lahendused Sinu firmale leiame vaid sisutihedas koostöös kliendiga.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

Me kuulume oma ettevõttega turuossa, kus hinnast märksa olulisem on mugavus ja rahulolu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>