Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sina tunned anda äri, meie tunneme IT-d

Tallinna IT Kooli IT talitus eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast. Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Tallinna IT Kooli IT talitus vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Pakume regulaarse IT-vahendite profülaktika kulukate vigade ennetamiseks. Projektijuhtimise metoodikas püüame kasutada oma ala praktikute ja visionääride parimat saadaolevat praktikat.

Tallinna IT Kooli IT talitus igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Me juhindume visioonist.

Meie spetsialistid on igal ajal Teile abiks IT alaste valikute tegemisel ning õigete ja põhjendatud otsuste vastuvõtmisel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>