Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Quickly and With Style OÜ on 2000 a. asutatud infotehnoloogia ettevõte. Firma peamiseks tegevusalaks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara. Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.)

Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted. Quickly and With Style OÜ meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted. Omame pikaajalist koostöökogemust paljude kohalike ja globaalsete partneritega, ennekõike just tehniliselt keerukamate projekt- ja täislahenduste valdkonnas.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Paljud organisatsioonid mõistavad, milliseid hüvesid infotehnoloogia kasutamine võib anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>