Õpilase IT praktika iseloomustus

Majandusülikool
31.12.2012
Mati Suvaline iseloomustus

Praktikant Mati Suvaline omandas praktilisi kogemusi firmas AS Pesumasinad ja sõbrad

Tema peamiste tööülesanded olid Pesumasina nupude keeramine õiges taktis

Mati on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas. Mati õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Töötajatega suhtemisel oli Mati viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje.

Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>