Head mõtted

Sorry olen täna natuke purjus kui väga tahaks sellel olulisel teemal kirjutada:

Hipsterisnäkk

. Samas oli ka poolik purk karulaugupestot ja tükk juustu. Proovime…
Baklažaan läks õhukesteks viiludeks ja küpsetuspaberi peale ahjuplaadile. Iga viilu peale lusikatäis pestot ja juustulõik sinna otsa – ning kogu kupatus ahju. Küpsemise ajal sai juurde tekitatud ka kurgisalat – kurgiviilud, õunaäädikas, vesi, sool ja suhkur ning törts sinepit.
Väga asine suutäis tuli. Tasub teinekord isegi külalistele pakkuda.

t ja tükk juustu. Proovime…
Baklažaan läks õhukesteks viiludeks ja küpsetuspaberi peale ahjuplaadile. Iga viilu peale lusikatäis pestot ja juustulõik sinna otsa – ning kogu kupatus ahju. Küpsemise ajal sai juurde tekitatud ka kurgisalat – kurgiviilud, õunaäädikas, vesi, sool ja suhkur ning törts sinepit.
Väga asine suutäis tuli. Tasub teinekord isegi külalistele pakkuda.

stot ja juustulõik sinna otsa – ning kogu kupatus ahju. Küpsemise ajal sai juurde tekitatud ka kurgisalat – kurgiviilud, õunaäädikas, vesi, sool ja suhkur ning törts sinepit.
Väga asine suutäis tuli. Tasub teinekord isegi külalistele pakkuda.

da. Samas oli ka poolik purk karulaugupestot ja tükk juustu. Proovime…
Baklažaan läks õhukesteks viiludeks ja küpsetuspaberi peale ahjuplaadile

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>