Õpilase iseloomustus

Tallinna Ärikool
31.05.2016
Jaanus Suusk iseloomustus

Kooli Tallinna Ärikool “Tarkvara Arendus” eriala II kursuse üliõpilane Jaanus Suusk oli praktikal
1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a. ettevõttes Veebitreialid OÜ.

Tema peamiste tööülesanded olid kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus

Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Jaanus Suusk suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Jaanus Suusk võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Jaanus Suusk on antud erialal pädev. Oma ülesannetega sai Jaanus väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>