Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

Tallinna IT Kooli IT talitus on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Varas Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste.

Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. On selge, et meie klientidel ei ole vajadust kõigi pakutavate teenuste järele korraga, küll aga on erinevatel etappidel vajalik erinevate teenuste komplekslahendusi. Suur osa uuematest projektidest on orienteeritud kodumaisele turule, samas võib meie partnerite hulgast leida ka terve rea välismaiseid ettevõtteid.

Missioonist tulenevalt on Tallinna IT Kooli IT talitus eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

Pakkumise valiku aluseks ei peaks olema mitte hind vaid tõestus, et nii on võimalik saada adekvaatne vastuse teile olulisele probleemile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>