Firma profiil

firma profiil
     - infotehnoloogiline tugi

on asutatud aastal Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus vallas.

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad.

Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Omame oskust tehtut analüüsida ning areneda, enesekriitika teha. on professionaalne.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Klientide vahel loosime välja auto!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>