Firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Meie loome

Quickly and With Style OÜ on asutatud 2000. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: infotehnoloogia. Põhilisteks märksõnadeks oleksid kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Quickly and With Style OÜ on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 2000. aastast. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid.

Quickly and With Style OÜ on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Valmistoodetele pakume lisaks tarkvaraarendust, mis rahuldab ka kõige nõudlikumat klienti. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele.

Quickly and With Style OÜ missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. Eesmärgid: Kõrgkvaliteetsete elektriteenuste osutamine ning kõikide huvipoolte rahulolu tagamine.

Täname meie firma profiili lugemise eest!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>