Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - kasulikumad projektid

Magic Ltd. eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Magic Ltd. on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid meelelahutus firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb. Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti.

Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. meelelahutus valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt.

Meie firma ei ole orienteeritud kiire ning läbimõtlematu müügitehingu teostamisele, kuna sellised tehingud ei ole kasulikud kummalegi osapoolele! Kliendi tegelike vajaduste väljaselgitamine ning nende detailne analüüs on võtmeküsimuseks tõeliselt eduka müügitehingu teostamisel – sellest kuldsest reeglist lähtub ka Magic Ltd. meeskond. Magic Ltd. on professionaalne. Peamine meie firmas on personal ja moodne tehnoloogia.

Firma eesmärk on olla meelelahutus valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Meie sihiks on olla kesksuurte- ja suurettevõtete ning rahvusvaheliste firmade turuliider Eestis.

Meie spetsialiteet on lisada õigeid IT lahendusi sinu äriprotsessidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>