Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Meie teenime teid

Quickly and With Style OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ning infotehnoloogia alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Quickly and With Style OÜ poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast. Meie põhisuund on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus.

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 2000. aastast. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Tagame oma klientidele kõrge kvaliteediga teenuse ning loome tugeva, usaldusväärse ning toimiva partnerlussideme. Soovime olla täisväärtuslik osa ühiskonnast ja Eesti infotehnoloogia kogukonnast.

Quickly and With Style OÜ missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. VISIOON – Efektiivne ettevõte. Efektiivne ettevõte kasutab optimaalselt infotehnoloogia vahendeid eesmärgiga luua tõhusalt toimiv organisatsioon ja teha objektiivsel informatsioonil põhinevaid otsuseid.

Me aitame teha inimesed tugevaks, muutes avaliku info neile kergesti kättesaadavaks ja mugavalt kasutatavaks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>