Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Aeg loob väärtusi!

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Magic Ltd. pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras. Magic Ltd. pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel.

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Te tasute garanteeritud tulemustega teostatud töö eest. Kõrge kvaliteet on meie jaoks väga oluline.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Eesmärgid: valmistada ning tarnida tooteid õigeaegselt, õiges koguses ja 0-veaga, olla suhetes kliendiga operatiivne ja paindlik.

Paljud organisatsioonid mõistavad, milliseid hüvesid infotehnoloogia kasutamine võib anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>