Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - Uue generatsiooni infotehnoloogia lahendused

Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Quickly and With Style OÜ on professionaalsel partnerlusel põhinev kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegelev ettevõte. Quickly and With Style OÜ pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust.

Quickly and With Style OÜ muudab informatsiooni ärieduks! Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Quickly and With Style OÜ keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Tegutseme kaugeleulatuvat perspektiivi omades ning kliendi rahulolu ja muude huvipoolte nõuetega arvestades. Loodetavasti leiate antud leheküljelt vastuseid oma küsimustele meie ja meie teenuste kohta.

Meie missiooniks on luua ettevõtetele pikaajalist lisaväärtust läbi professionaalsete IT lahenduste. Quickly and With Style OÜ eesmärk on pakkuda “võtmed kätte” lahendust.

Jätkusuutliku ja pidevalt kasvava ettevõttena oleme ka rohkem motiveeritud parimate tulemuste saavutamisele eesmärgiga pakkuda kliendile pidevalt uusi, lihtsamaid ja paremaid lahendusi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>