Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

on loodud . aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates ning lõpetades asjadega nagu .

Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad.

Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates . aastast.

Meie firma ei ole orienteeritud kiire ning läbimõtlematu müügitehingu teostamisele, kuna sellised tehingud ei ole kasulikud kummalegi osapoolele! Kliendi tegelike vajaduste väljaselgitamine ning nende detailne analüüs on võtmeküsimuseks tõeliselt eduka müügitehingu teostamisel – sellest kuldsest reeglist lähtub ka meeskond. Projektijuhtimise metoodikas püüame kasutada oma ala praktikute ja visionääride parimat saadaolevat praktikat. Peamised väärtused: püüelda pidevalt selle poole, et meie kõrgekvaliteedilised tooted oleks kõigile kättesaadavad.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Meie kliendid, töötajad ja omanikud tunnevad, et neist hoolitakse.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>