Õpilase iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Majandusülikool
31.07.2015
Mati Suvaline iseloomustus

Mati Suvaline koolist Majandusülikool, erialalt Tarkvara arendus viibis asutuses AS Pesumasinad ja sõbrad praktikal kevadel, ning täitis sellel ajal kohustusi ametikohal andmete sisetaja.

Praktika jooksul tuvus Mati Suvaline ettevõtte AS Pesumasinad ja sõbrad struktuuriga. Tööülesanded: #TOOYLESANDED.

Oma ülesannetega sai Mati väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Mati on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi AS Pesumasinad ja sõbrad infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime. Mati saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele.

Mati teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Mati on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>