Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Lihtne on ilus

Tallinna IT Kooli IT talitus on loodud 1997. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia harisdusasutuses ning lõpetades asjadega nagu kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Tallinna IT Kooli IT talitus laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Tallinna IT Kooli IT talitus on professionaalsel partnerlusel põhinev kvaliteetse IT teenus pakkumine tööga tegelev ettevõte.

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Tallinna IT Kooli IT talitus keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte.

Tallinna IT Kooli IT talitus on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Firma on aastatega saavutanud juhtiva positsiooni keerukamate ülesannete lahendamiseks loodavate tarkvara-lahenduste sektoris. Teame oma kogemuste põhjal, et sobivaimad lahendused Sinu firmale leiame vaid sisutihedas koostöös kliendiga.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Meie parim kompetents avaldub oskuses planeerida klientide infosüsteemi, näha selle kasutamata võimalusi ning potentsiaalseid arengusuundi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>