Õpilase IT praktika iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Kukevere Kõrgkool
30.04.2015
Merike Marks iseloomustus

Iseloomustus on praktika aruande lisana esitamiseks koolile Kukevere Kõrgkool. Merike Marks oli HTML Stream OÜ ettevõttes parktikal ajavehmikul 15 jan 2008 a. kuni 25 mai 2008 a.

Praktika perioodil vastas Merike peamisels tehnilise toe telefonile, juhendas uut töötajat ning täiendas end toodete ja teenuste vallas.

Merike on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi HTML Stream OÜ infotehnoloogiliste süsteemide vastu. Kolleegina on Merike abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime.

Merike teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse HTML Stream OÜ töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Merike on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Igor Kräsin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>