Parim IT firma profiil

firma profiil
     - Lahendused

eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme. Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks.

äritegevus lähtub kliendikesksuse põhimõttest. Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid.

Ärge küsige hinnapakkumist kui sellist vaid küsige nägemust lahenduse kohta, mis annaks vastused Teile olulistele küsimustele ja kus muuhulgas on esitatud ka hind. Kujutlus sellest, milline peaks olema lahenduse, mis annab vastuse vajalikule küsimusele, on tellijal reeglina piiratud ühe võimaliku nägemusega. Meil võib olla aga teisi ja mitmekesisemaid nägemusi Tahame olla eeskujuks igale teenindusettevõttele ja tööandjale. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks.

Me missiooniks on olla kõige usaldusväärsemaks ja innovatiivsemaks koostööpartneriks. Infoühiskonda teedrajavate üksikprojektide loomise kõrval on meie eesmärgiks viia mitte ainult Interneti kasutamine, vaid ka haldamine tavakasutajani, luua keskkond, milles keerukate dünaamiliste lehekülgede koostamine muutub sedavõrd lihtsaks, et ei nõua mingeid eriteadmisi ei arvutivõrkudest, HTML-vormingust või programmeerimiskeeltest.

Meie poolt pakutavad infotehnoloogilised lahendused lähtuvad organisatsiooni strateegilistest eesmärkidest, on rahaliselt mõõdetavad ja suurendavad tegevuse kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>