Firma profiil

firma profiil
     - Toimivad IT lahendused!

on asutatud . aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: . Põhilisteks märksõnadeks oleksid .

Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega. Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega.

väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Me üritame mitte lõhkuda suhteid oma klientidega ja seega näeme klientuuri pidevat kasvu. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. on edukas. on juhtiv valdkonna esindaja Eestis, Lätis ja Leedus.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Tahame pakkuda oma tegevusvaldkonnas kõige kvaliteetsemaid tooteid/teenuseid ettevõtte stabiilse ja järjekindla arengu tagamise kaudu, et rahuldada tellijate, oma töötajate ja firmaomanike huve.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>