Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Lahendused

Magic Ltd. on omandanud kogemusi alates 2005. aastast magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis turul.

Mõne aasta eest ei osatud ingliskeelset sõna outsourcing eesti keeli öeldagi, tänaseks on nii koristamise kui turvamise sisseostmine ehk outsourcing saanud loomulikuks asjaks. Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele.

Meil on võimalik igale kliendile läheneda individuaalselt lähtuvalt konkreetsest probleemist ning soovitud lahendusest. Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Magic Ltd. firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Projektijuhtimise metoodikas püüame kasutada oma ala praktikute ja visionääride parimat saadaolevat praktikat. Alati peame olulisena silmas profülaktilist hooldust ja kasutajate konsulteerimist.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Me tahame töötada nii tulemuslikult, et pidevalt suureneks ettevõtte kasum tagamaks ka omanike rahulolu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>