Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - infotehnoloogiline tugi

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele. Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi.

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Meie firma ei ole orienteeritud kiire ning läbimõtlematu müügitehingu teostamisele, kuna sellised tehingud ei ole kasulikud kummalegi osapoolele! Kliendi tegelike vajaduste väljaselgitamine ning nende detailne analüüs on võtmeküsimuseks tõeliselt eduka müügitehingu teostamisel – sellest kuldsest reeglist lähtub ka meeskond. Omame oskust tehtut analüüsida ning areneda, enesekriitika teha. Pakume erinevaid IT alaseid teenuseid alates ühekordsest hooldusväljakutsest kuni süstemaatiliste arendusprojektideni ning püsihoolduslepinguteni.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. eesmärk on pakkuda “võtmed kätte” lahendust.

Me aitame teha inimesed tugevaks, muutes avaliku info neile kergesti kättesaadavaks ja mugavalt kasutatavaks.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>