Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Meid inspireeris võrk

Tallinna IT Kooli IT talitus on omandanud kogemusi alates 1997. aastast kvaliteetse IT teenus pakkumine turul.

Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega. Varas Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras.

Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates 1997. aastast. Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Tallinna IT Kooli IT talitus on Eestis tegutsev tarkvarahiid, kes musta augu kombel andekaid IT inimesi endasse tõmbab. Soovime olla täisväärtuslik osa ühiskonnast ja Eesti infotehnoloogia kogukonnast.

Tallinna IT Kooli IT talitus missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on saada oma põhilistes tegevusalades rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Meie põhimõte: Tallinna IT Kooli IT talitus on veendunud, et ettevõttevälise, spetsialiseerunud üksusena suudame me vastutada Teie ettevõtte infotehnoloogia eest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>